Thursday, 16 July 2015

Photography - James Ravilious. RWA Bristol

More advantages to Bristol being European Green Capital include exhibitions at the RWA linked into the natural landscape in the local area: James Ravilious- Rural Life photography.

The photographs were all taken of rural life and landscapes in North Devon during the 1970s and 1980s, and on first view you'd think you were in the 1940s or 1950s, as they were taken on the brink of industrialised farming in the area. They are warm and beautifully composed. 

All images copyright Robin Ravillious and some Beaford Arts


4 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Ngăn ngừa bệnh lây nhiễm qua đường tình dục (STD) hiệu quả bạn cần tiến hành các điều cơ bản như: Quan hệ tình dục an toàn, kìm hãm số lượng người tình quan hệ, nói thật với các bạn tình tiềm năng về lịch sử tình dục của bạn, làm khám xét cùng với các đối tác của bạn trước khi giao hoan tình dục, tránh giao hoan tình dục dưới tác động của rượu hoặc ma túy, nên chích ngăn ngừa chống u nhú ở người (HPV) hay còn gọi là bệnh sùi mào gà và viêm gan B (HBV). Các bệnh khác cũng nên thận trọng như bệnh lậu, bệnh chlamydia, bệnh mụn rộp sinh dục
    Nếu bạn đã được kiểm tra mắc bệnh STD, điều quan trọng là nói với bạn tình của bạn. Trung thực về STD khi kiểm tra là việc rất quan trọng.

    ReplyDelete